Introductie van de nieuwe NIR 7000 van KPM Analytics

We zijn verheugd de lancering van de NIR 7000 aan te kondigen, de nieuwste innovatie van KPM Analytics. Dit geavanceerde model is een aanzienlijke upgrade van zijn voorganger, de Sensortech NIR-6000, en biedt verbeterde functies die zijn ontworpen om te voldoen aan de veranderende behoeften van industriële verwerkers.

Belangrijkste kenmerken van de NIR 7000:

  • Gebruiksvriendelijke software: Onze bijgewerkte software-interface is intuïtief en eenvoudig te navigeren, wat zorgt voor een aangename gebruikerservaring.
  • Verbeterd onderhoudsgemak: De NIR 7000 heeft een modulaire architectuur, waardoor onderhoud en upgrades eenvoudiger en efficiënter zijn.
  • Hoge nauwkeurigheid: In overeenstemming met ons streven naar precisie meet de NIR 7000 vocht in verschillende producttoepassingen met een nauwkeurigheid van ±0,1%.
  • Robuust ontwerp: De NIR 7000 sensoren zijn gemaakt om lang mee te gaan. Ze zijn gemaakt van gepoedercoat plaatstaal met een IP65-classificatie, waardoor ze jarenlang betrouwbaar zullen werken in industriële omgevingen.
  • Eenvoudige implementatie: Om de installatie te vereenvoudigen kan de NIR 7000 vooraf worden gekalibreerd met behulp van onze uitgebreide database met kalibraties.

De NIR 7000 brengt u de kwaliteit en betrouwbaarheid die u van KPM Analytics verwacht, terwijl nieuwe functies worden geïntroduceerd die de bruikbaarheid en prestaties verbeteren. We zijn ervan overtuigd dat deze upgrade uw industriële processen nog nauwkeuriger en efficiënter zal ondersteunen.

Voor meer informatie, bekijk onze pagina of neem contact met ons op.