Distributiestraat 73
4283 JN Giessen
Nederland

phone +31-(0)183-445050
mail info@mctec.nl

Chopin TechnologiesChopin Technologies

Het Franse Chopin Technologies is producent van apparatuur voor het bepalen van deegeigenschappen voor bakkerijen en maalderijen en is onderdeel van de KPM Analytics groep.

Met meer dan 100 jaar ervaring hebben de CHOPIN toestellen pioniers geholpen met nieuwe methoden voor het analyseren van granen, meel en hun afgeleiden. Deze methoden en de CHOPIN toestellen worden onderkend door verschillende standaarden zoals o.a. ISO, EN, AFNOR, AACC, en ICCa en gelden in deze branche als standaard voor de verschillende analyses. De toestellen van CHOPIN helpen klanten te voldoen aan hun specificaties, regelgeving en kwaliteitseisen. Veel van de voedselproducten die we dagelijks eten zijn door de fabrikant gecontroleerd met de apparatuur van CHOPIN.

Alveograph Test Series

The CHOPIN Technologies Alveograph Series is the industry-standard tool used to measure rheological .. arrow_right

Bekijk dit product

Alveolab

The CHOPIN Technologies Alveolab® is an easy to use, versatile analyzer that provides automated tes.. arrow_right

Bekijk dit product

AlveoPC

The CHOPIN Technologies AlveoPC is a benchtop analyzer for technicians that only conduct standard Al.. arrow_right

Bekijk dit product

CD1 Mill

The CHOPIN Technologies CD1 Mill laboratory mill transforms hard or soft wheat into refined flour, p.. arrow_right

Bekijk dit product

EM10 Oven

The CHOPIN Technologies EM10 determines moisture content of all cereals and powders (flours, semolin.. arrow_right

Bekijk dit product

Grinder-CHOPIN

Preparing test samples for the Hagberg falling number test, near-infrared analysis, or a Mixolab ana.. arrow_right

Bekijk dit product

Labmill

The CHOPIN Technologies LabMill is a laboratory mill used to transform both hard and soft wheat into.. arrow_right

Bekijk dit product

Mixolab 2 – Dough Analysis

The CHOPIN Technologies Mixolab 2 is a universal dough characterizer that is used to evaluate the qu.. arrow_right

Bekijk dit product

MR mixers

The CHOPIN Technologies MR Mixers are used to condition wheat before test milling and can also be us.. arrow_right

Bekijk dit product

Rheo F4 – Dough Proofing

There are three main stages in the baking process – mixing/kneading, fermentation/proofing, and ba.. arrow_right

Bekijk dit product

SDmatic – Starch Damage

The CHOPIN Technologies SDmatic is a simple and precise instrument to measure damaged starch in flou.. arrow_right

Bekijk dit product

SRC-CHOPIN 2 – Solvent Retention Capacity

The SRC-CHOPIN 2 is an automated solution for precise and reproducible Solvent Retention Capacity (S.. arrow_right

Bekijk dit product