Hierbij kondigen wij onze nieuwste folder aan: Inspectieoplossingen voor Vlees- en Pluimveeprocescontrole. Deze uitgebreide gids is nu beschikbaar en biedt inzichten in wat wij vlees- en pluimvee verwerkers kunnen bieden om de productkwaliteit en operationele veiligheid te verbeteren.

Download de Engelse PDF

Over de Folder

Tegenwoordig worden vlees- en pluimvee verwerkers geconfronteerd met toenemende consumentenverwachtingen en uitdagingen op het gebied van personeelsbehoud. Of het nu gaat om nuggetpaneermeel, marinades, steaks of gemalen vlees, elke stap in het verwerkingsproces kan profiteren van geavanceerde inspectie- en kwaliteitscontrolemethoden.

Hoe KPM Analytics Helpt

Bij KPM Analytics begrijpen we de behoeften van vlees- en pluimveeprocessors. Onze oplossingen voor inspectie, product sortering en detectie van vreemde materialen zijn ontworpen om u te helpen de kwaliteit te meten en te beheersen waar het ertoe doet. Enkele voordelen van onze oplossingen zijn:

  • Verhoogde Productveiligheid: Detecteer en verwijder vreemde materialen effectief.
  • Verbeterde Kwaliteitscontrole: Zorg voor consistente productkwaliteit door geavanceerde inspectieoplossingen.
  • Efficiënte Processen: Optimaliseer uw productieproces met onze nauwkeurige en betrouwbare technologieën.

Download de Folder

Voor een diepgaand overzicht van onze inspectieoplossingen en hoe ze uw vlees- en pluimveeprocessen kunnen verbeteren, download de volledige folder nu. Klik op de link hieronder om de Engelse PDF te downloaden.

Download de Engelse PDF

Blijf op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en verbeter uw productieprocessen met M.C. TEC. Voor meer informatie, neem gerust contact met ons op.