De komende weken presenteert M.C. TEC zich op de Solids Beurs in Rotterdam en samen met onze partner nemen wij tevens deel aan de Powtech in Neurenberg, Duitsland en de Global Gypsum in Krakow, Polen. Wij nodigen u van harte uit op deze beurzen…

4 & 5 oktober presenteren specialisten in bewerking, verwerking, opslag en transport van droge bulkgoederen hun innovaties. Solids Rotterdam is onderdeel van de Solids European Series: de toonaangevende vakbeurzen die zich specifiek richten op de poeder- en bulkindustrie. Solids Rotterdam is de enige vakbeurs in Nederland voor de complete bulksector. Dit succesvolle tweedaagse netwerkplatform vindt voor de zevende keer plaats in Rotterdam Ahoy.

Op deze beurs presenteren wij onze oplossingen op het gebied van vochtmetingen, brix- en concentratiemetingen en stralingsmeetapparatuur. Graag vertellen wij u over onze projecten en de mogelijkheden. Op de beurs demonstreren wij diverse toestellen. U bent van harte uitgenodigd om onze stand (C113) te bezoeken!

Klik op het Solids logo hiernaast voor meer informatie over de beurs. Een gratis toegangskaart vraagt u hier aan.

Nieuwsbrief in Engels: Newsletter 2017-02

Nieuwsbrief in Nederlands: Nieuwsbrief 2017-02