Na een werkzaam leven van meer dan 40 jaar, wat bijna geheel bij Landré Intechmij BV (voorloper van M.C. TEC) en M.C. TEC BV was, is voor Hans de tijd gekomen om te genieten van zijn pensioen. Hans Vonk is gestart in 1974 en heeft zich tijdens zijn carrière gespecialiseerd in NIR spectrumanalyse (de techniek die o.a. gebruikt wordt in onze vochtmeters) en in de papiertestapparatuur die wij leveren. Hans heeft de afgelopen jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van M.C. TEC BV, waarbij hij klanttevredenheid altijd als belangrijkste doelstelling had. Hans is een zeer betrokken, betrouwbare, hardwerkende en sociale collega geweest en wij zullen hem zeker missen. Wij zijn Hans dankbaar voor wat hij voor ons heeft betekend en wensen hem het allerbeste toe voor de toekomst.

Directie en medewerkers M.C. TEC BV

P.S. De werkzaamheden van Hans zijn overgenomen door Remko van der Leeden (rl@mctec.nl) m.b.t. de vochtmeetapparatuur en door Richard Prins (rp@mctec.nl) m.b.t. de papiertestapparatuur.

Persoonlijk noot van Hans Vonk: “Aangezien ik door vakantieperikelen niet meer in de gelegenheid ben geweest van een aantal relaties afscheid te nemen bedank u middels deze nieuwsbrief voor het in mij gestelde vertrouwen. Uiteraard reken ik erop dat de relatie met M.C.TEC ook in de toekomst verder uitgebouwd kan worden tot een voor beide partijen gezonde toekomst.

Nogmaals bedankt voor de prettige contacten en tot ziens.”

Hans Vonk