Distributiestraat 73
4283 JN Giessen
Nederland

phone +31-(0)183-445050
mail info@mctec.nl

Vacatures bij M.C. TEC

Door de recente uitbreidingen aan ons leveringsprogramma zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s. Wil je graag werken in een leuk, klein en professioneel team waar naast de klant de medewerkers centraal staan reageer dan op onze vacatures en wie weet ga jij binnenkort bij ons aan de slag als:

Field Service Engineer

Als field service engineer ga je je specialiseren in een deel van de toestellen die wij leveren en onze kom je bij verschillende klanten in de Benelux en soms uit daarbuiten. Het is een afwisselende, leuke, technische baan waarbij je een ambassadeur bent van ons bedrijf. Het is een flexibele job waarbij je verschillende bedrijven bezoekt maar een deel van de werkzaamheden gebeuren ook op ons kantoor in Giessen. Je werkt daar in een klein service team samen met je collega’s.

Voor meer informatie klik hier: MCTEC Service Engineer

Junior Service Engineer

Als junior service engineer ben je misschien bijna klaar met je MBO opleiding en heb je nog maar weinig of geen ervaring. Je beschikt wel over technisch inzicht en ben je leergierig en gemotiveerd om uit te groeien tot een allround technicus / service engineer. Je gaat in eerste instantie op pad met een ervaren Service Engineer die jou het vak leert en je voert ook zelfstandig technische werkzaamheden uit die je al beheerst. Na verloop van tijd ga je je specialiseren in een deel van onze producten die je interesse heeft. De werkzaamheden worden uitgevoerd bij onze klanten en ook op ons kantoor in Giessen. Je werkt daar in een klein service team samen met je collega’s.

Voor meer informatie klik hier: MCTEC Junior Service Engineer

Service Coördinator

Als service coördinator werkt je vanuit ons kantoor in Giessen samen met ons service team van 3 service engineers en met onze binnendienst. Je bent hierbij het eerste technische aanspreekpunt van onze klanten en leveranciers, maar ook van onze verkopers. Wanneer er een storing gemeld wordt dan probeer je dit telefonisch op te lossen of een inschatting te maken van het probleem. Indien een bezoek van een field service engineer nodig is dan plan je dit in. Ook zorg je voor de reparaties van toestellen die aan ons opgestuurd worden en de controles van nieuwe apparatuur voer je uit of plan je in voor één van onze service engineers. Daarnaast zorg je ervoor dat het onderhoud aan de apparatuur bij onze klanten met servicecontract tijdig wordt ingepland en verzorg je hiervoor de rapportages en testrapporten. Je hebt veel contact met verschillende klanten in de Benelux en soms daarbuiten. Het is een afwisselende, leuke, technische & organisatorische baan waarbij je een ambassadeur bent van ons bedrijf. Het is een flexibele job waarbij je met veel verschillende partijen contact hebt vanuit ons kantoor in Giessen.

Voor meer informatie klik hier:  MCTEC Service Coordinator

Sales Engineer

Als sales engineer heb je contact met onze klanten en prospects en adviseer je hun over de oplossingen die wij voor hun toepassing hebben. Wij leveren hiervoor een uitgebreid assortiment aan meetapparatuur voor diverse toepassingen voor zowel inline meting in een productieproces als voor op het laboratorium. Afhankelijk van ervaring en interesse zal je je gaan specialiseren op één of meerdere van onze productgroepen.

 Het is een afwisselende, leuke, adviserende baan waarbij je een ambassadeur bent van ons bedrijf. Om het juiste toestel voor een bepaalde toepassing te adviseren staan je collega’s en de specialisten van de fabrikant je terzijde. Onze doelgroep is zeer gevarieerd en bestaat uit o.a. de voedingsmiddelenindustrie, petrochemische industrie, overheid, recyclingbedrijven, laboratoria, papierindustrie etc.

Voor meer informatie klik hier: MCTEC Sales Engineer

Marketing Medewerker

Als medewerker marketing zorg je voor het vergroten van onze naamsbekendheid en voor het promoten van onze producten. Je houdt de website bij, zodat deze altijd up-to-date is en goed vindbaar is. Daarnaast zorg je voor email en sociale media campagnes, zodat onze producten en onze actualiteiten bekend zijn. Het foldermateriaal van onze leveranciers pas je aan met onze gegevens en je maakt advertenties op. Ook help je mee met het voorbereiden van beurzen.

Voor meer informatie klik hier: MCTEC Marketing Medewerker

Binnendienst Medewerker

Als binnendienst medewerker marketing zorg je voor het verwerken en opvolgen van onze verkoop- en inkooporders en het ondersteunen van onze buitendienst verkopers met bijvoorbeeld het opstellen van offertes. Daarnaast volg je de leveringen op en onderhoudt je contact met onze klanten en leveranciers.

Voor meer informatie klik hier: MCTEC Binnendienst Medewerker

Ervaring bij bovenstaande functies is geen vereiste. Belangrijker is enthousiasme en een positieve instelling.

Uw reactie:

Voor meer informatie over onze vacatures en voor uw sollicitatie kunt u contact opnemen met Richard Prins. Uw sollicitatie met CV ontvangen wij bij voorkeur per email (vacature@mctec.nl).

Wij werken niet met recruiters voor de invulling van onze vacatures.