Distributiestraat 73
4283 JN Giessen
Nederland

phone +31-(0)183-445050
mail info@mctec.nl

Alveograph Test Series

De Alveograph Series van CHOPIN Technologies is het standaardinstrument in de industrie om de reologische eigenschappen van deeg te meten, zoals treksterkte, rekbaarheid, elasticiteit en baksterkte. Met deze gegevens kunnen molenaars en bakkers de prestaties voorspellen van meel dat wordt gebruikt voor gebakken goederen, noedels, koekjes enz. Maalderijen kunnen met de Alveograph Series mengsels van tarwe en bloem analyseren en optimaliseren, of deze naar behoefte aanpassen voor hun klant. Voor bakkers stellen de analysegegevens hen in staat om binnenkomende ingrediënten te controleren, nieuwe recepten te testen, hun productieprocessen te controleren en eindproducten van hoge kwaliteit te garanderen.

Productspecificaties

Kenmerken

  • Gebruiksvriendelijk – eenvoudige, moderne en intuïtieve interface
  • Gestandaardiseerde analyse – voldoet aan de normen AACC 54-30, ICC 121, NF EN-ISO 27971 en GOST 51415-99
  • Meet de belangrijkste reologische eigenschappen – sterkte, rekbaarheid, elasticiteit en baksterkte

Voordelen

  • Controleer binnenkomende tarwe of bloem om er zeker van te zijn dat u begint met ingrediënten van hoge kwaliteit
  • Verbeter de efficiëntie door meerdere tests gedurende de dag uit te voeren
  • Begrijp het deeggedrag voor het testen van nieuwe recepten en het controleren van additieven
  • Meten en aanpassen van bloem volgens specificaties
  • Deeggedrag begrijpen om consistente producten voor uw merk te leveren
  • Bewezen industriestandaard analyses gebruiken voor uw testprocedures

De Alveograph Series wordt door molenaars en bakkers over de hele wereld gebruikt om testresultaten te leveren die als referentie dienen voor granen en graan. Toepassingen voor de Alveograaf zijn onder andere analyse van:

  • Tarweselectie voor gebakken goederen of pasta
  • Durumtarwe voor pasta
  • Tarwe- of bloemmengsels
  • Additieven en ingrediënten
  • Proteasen om de afbraak van eiwitten en peptiden te begrijpen
  • Gluten
  • Met insecten besmette tarwe
  • Geïnactiveerde gisten
  • Invloed van zout en suiker

 

Meer informatie?

Neem contact met ons opplay_arrow